Advent Óbudán
2017. 12. 01-23.

Adventi adománygyűjtés 2017

Barabás Éva televíziós műsorvezető ajánlása

Kutyarajongó, lelkes kutyásként ajánlom szíves figyelmükbe a Dr. Rex Kutyás Egyesületet.

Dr. Rex – a német juhász, személyi segítő kutya tevékenységét már nemcsak a 3. kerületi Ányos utcai Házi Gyermekorvosi Rendelőben, hanem országosan, sőt már határainkon túl is ismerik. Dr. Varga Károly csecsemő- és gyermek szakorvos az országban az első, aki kutyájával együtt rendel, így Dr. Rex „az ország legszőrösebb asszisztense” immár okleveles tanúsítvány birtokosaként hivatalosan is segíti gazdáját munkájában a rendeléseken.

A Dr. Rexről elnevezett egyesület 2017 februárjában alakult. Az egyesületben a különböző szintű kutyás képzéseken és sportfoglalkozásokon szakoktatók oktatják a gazdikat már 8 éves kortól a gyerekeket önállóan is a felelős kutyatartásra.

Dr. Rex, a német juhászkutya nevében kérem, hogy adományaival támogassa a beteg gyerekek gyógyításában végzett további, jótékony munkájukat. Segítse az egyesület pályáján tartott, Rex által „felügyelt” minőségi, családi kutyás képzéseket és egyedülálló kutyás bemutatócsoportunkat, valamint az állatjólétet.

Az egyesület megbízásából az Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft. pénzbeli adománygyűjtéssel segíti munkájukat. Pénzadományaikat a Fő téren és az Óbudai Kulturális Központ házaiban kihelyezett gyűjtőurnákba tehetik, valamint a Raiffeisen Banknál vezetett

12010367-01055459-00400009

elkülönített bankszámlaszámra is átutalhatják.

Köszönjük!